Donacija Almira Muhića za jednog učenika

Humano Brdo 2010 je prethodnu godinu iskoristilo za mnogobrojne humanitarne akcije, humane gestove i pomoć mnogobrojnim porodicama i pojedincima koji su iz različitih razloga dospjeli u tešku situaciju. Sve te akcije moguće je bilo realizovati uz naše donatore koji su patriotizmom čvrsto vezani za svoju domovinu i svoj rodni kraj i uvijek spremni pomoći svojim sugrađanima.

Almir Muhić iz Australije, dugogodišnji član i jedan od najvećih donatora Humanog Brda 2010, je odlučio i ovu godinu započeti lijepim gestom. Odlučio je sa 100 eura obradovati jednoga učenika. Budući da je trenutno bolestan i nalazi se u bolnici jedan od učenika, odlučili smo da koordinator Humanog Brda 2010 njega obiđe i obraduje. Amir Mulalić, učenik Medrese, boluje od upale pluća i nadamo se da će brzo ozdraviti.

U ime tima Humanog Brda 2010 svim našim članovima, sugrađanima i svima koji nas prate i podržavaju, želimo sretnu i uspješnu Novu godinu. Želimo da oni koji mogu uvijek pomažu onima kojima je pomoć potrebna i da ne zaboravljaju na njih. Hvala svima koji pomažu nemoćnima i ponekad se sjete da obraduju djecu. Ima li išta ljepše nego pomoći nekome ili obradovati dijete?

Još jednom se zahvaljujemo našem Almiru Muhiću i našem Amiru Mulaliću želimo brz oporavak i uspješno školovanje.

Koordinator: Ljumanović Selmir

 


 
 

mod racun