Plastenik za familiju iz Jajca

Iz Jaca nam je prispjela informacija o vrijednoj familiji Samira Begovica koja se bavi uzgojem povrca kako za vlastite potrebe tako i za trziste. O Samiru i njegovoj djelatnosti se prica na daleko, tako da je i Humano Brdo saznalo za ovog marljivog i vrijednog proizvodaca putem njegovih Jajcana.

Samir je kao i mnogi povratnici odlucio da se postara za svoju familiju vlastitim radom. Rjesenje je vidio u proizvodnji povrca ali je tu prepusten sam sebi. Kao i mnogi drugi tako i Samir radi bez ikakve podrske vlasti ili nekog drugog investitora. Rekli su nam da se Samir ne moli nikome nego da radi kako najbolje zna i umije uz bolesnu zenu i djecu koju sam skoluje.

Prica o Samiru je dotakla nasu organizaciju tako da smo odlucili da mu na neki nacin pomognemo.
Bio mu je prijeko potreban jedan plastenik od 100 m2 kakao bi prosirio svoju proizvodnju organske hrane, kao sto su razlicite vrste paprike, paradajz, kupus, jagode i sl. Proizvodi su vrhnske kvalitete sto i sami mozete vidjeti na prilozenim fotografijama.

Nazalost kod Samira je problem kao i kod vecine uzgajaca, trziste. Ovim putem zelimo isto da zamolimo sve koji imaju kontakte i koji bi mogli pomoci Samiru oko izlazka na stabilnije trziste da se jave.
 

ZA UVECANJE KLIKNITE FOTOGRAFIJU!

 

 


 
 

mod racun