Donacija za Muju Redzica

Mujo Redzic je izrazito drazestan i pametan djecak. Iako je prikovan za kolica on se svaki dan bori za svoju egzistenciju.

O Muji smo vam pisali ranije kada nam se obratio za pomoc i molio dobre ljude da mu nabave elektricna kolica. Tu pricu mozete procitati ovdje: http://www.humano-brdo.com/vijesti.php?subaction=showfull&id=1419096448&ucat=2

Ovog puta nam se Mujo javio jer mu je otac poceo pravti prostoriju od 30 m2 sa toaletom i kupatilom, tako da bi obezbijedio dovoljno prostora za Muju i njegova elektricna kolica.

Prostorija je napravljena i tu je stalo jer nema potrebnih sredstava da se adekvatno opremi. To je natjeralo Muju da se obrati Humanom Brdu ovim rijecima: << Opet imam jednu molbu za vas ne bih se javio da mi mi nije potrebno. Bojim se da cete rec da sam bezobrazan nakon onih kolica za koje cu vam biti vjecno zahvalan.<<

Humano Brdo 2010 je ovog puta doniralo 250 eura za ovaj Mujin zivotni projekat. Nadamo se da ce nam poslati fotografije da vidimo kako je sredio sobu.

Svi zainteresovani se za vise informacija mozete obratiti direktno kod Muje preko FB. On se inace pomalo vrti na FB i sigurno bi mu bilo drago da ga neko kontaktuje.
 

 


 
 

mod racun