Koncert u Ulmu 14 novembra

Postovani clanovi i prijatelji,

Nakon koncerta u Austriji gdje smo 10 oktobra  docekali veliku zvijezdu Serifa Konjevica i domaci Cult Band,  smo punom parom radili i na pripremama sa nasim timom u Njemackoj, na vec devetom po redu humanitarnom koncertu u Ulmu.

Kao i uvijek pred svaki koncert, se odrazila trema i iscekivanje, kako ce sve to biti, mada smo imali jako dobar osjecaj jer smo imali cast ugostiti veliku zvijezdu Enesa Begovica.

Nasa ocekivanja su se ispunila i ovaj put. Sala je bila popunjena do posljednjeg mjesta, a publika je bila kao i obicno zadovoljna i vesela.

Zelimo i ovog puta da se najiskrenije zahvalimo svoj publici koja posjecuje nase koncerte i koja nas prati kako u Njemackoj tako i Austriji.

Posebno se zahvaljujemo nasim najmladjim ucesnicima KUD Dukati iz Ulma koji su uljepsali ovo predivno vece i priblizili nasu bosanskohercegovacku kulturu i tradiciju svima nama ovdje u dijaspori.

Iskreno se zahvaljujemo i klubovima Ljiljan Ulm kao i klubu Bosna Ulm koji su nas podrzali tu noc.

Veliko hvala osoblju koje je na jedan izrazito lijep i srdacan nacin docekalo nasu vijernu publiku.

I na kraju veliko hvala nasim hanumama koje su i ovaj put naspremale i docekale nase goste sa prelijepim i ukusnim kolacima.

Koristimo priliku da ovim javljanjem informisemo i o jednom jako dobrom projektu koji ce se ostvariti 16 januara 2016 u Traunu. Radi se o projektu sa maturantima Akademije HAK-Traun pod nazivom "STUDENTEN SIND UNSERE ZUKUNFT. Uskoro vise o tome.

 Do skorog javljanja, vas Radni tim HB 2010


ZA UVECANJE KLIKNITE FOTOGRAFIJU!

 

 


 
 

mod racun