Humanitarni koncert oktobar 2015



Ovako je izgledao izvjestaj sa koncerta onako od srca, iz duse, pun osjecaja i ponosa na nas sviju.Takvog ga i dijelimo sa vama.

„ Sta da ti pisem, znajuci da smo „potrefili“  termin kada se igra „vazna utakmica BiH reprezentacije“ , ipak o istoj nisam mnogo ni razmiljao, vec sam im pozelio da dodu do 3 boda a mi da napunimo salu i docekamo nasu vjernu publiku, osmog po redu Humaniratnog koncerta uz najvecu zvijezdu Balkana Serifa Konjevica i domaceg Cult Banda iz Linza!

Bila je lijepa zabava, sve je proslo u najboljem redu, naravno da smo prizeljkivali vise publike ali sve u svemu smo zadovoljni.

O Serifu Konjevicu se nema sta mnogo pisati, njegove sposobnosti pjevanja su boziji dar, osjecaj za tim je nesto posebno. Covjek kada je neraspolozen, Serif ga sa svojim glasom vraca u pozitivno razmisljanje. To sam licno dozivio na sebi.

Cast nam je bila ugostiti i domacu grupu Cult Band o kojoj smo poslije koncerta culi samo pozitivne komentare. Iskreno ih preporucujemo jer su granat za dobre zabave i profesionalne saradnje. Obastrano je dogovorena saradnja za buduce poduhvate.

Tesko se zahvaliti svima, jer je mnogo ljudi u samoj organizaciji koji doprinose na noc koncerta. Ipak zelimo istaci da nam je ovoga puta bila cast da smo u ekipi imali osoblje iz razlicitih BiH gradova:  Zepce, Mostar, Kljuc, S. Most, N. Travnik, Cazin, Bihac, Kladusa,Vlasenica, Banja Luka, Krupa i naravno Prijedor.

Sve pohvale idu i na adresu nasih vrijednih zena koje su naparvile prekrasne kolace.

Sponzori bez kojih bi bilo tesko odrzati koncert, Flexcom, T.A.P.S Tajic Palletenservice, Algopoint software, Kesmer GmbH, Restoran SAJO; Samir Fleischerei, WGS Installationen i SPM Spenglerei u. Metallbau GmbH,  koji uvijek imaju sluha i odazovu se nasim koncertima.

Za kvalitetne majice su se pobrinuli i nasi vjerni prijatelji Midhad Kilic, Jakub Brica, Asmir Kamber i Ismet Zukic.

Zahvaljujemo upravi kluba „Dzemal Bijedic Enns“ koji su nam i ovaj put izisli u susret po mnogo svemu.

Nas veliki prijatelj Selvin Dudakovic, je osoba o kojoj se malo prica, a mnogo doprinosi kako nasoj organizaciji tako i zajednici. Iskreno zelimo nasem Selvinu da ustraje u svom zalaganju.

Najveci teret je bio na konobarima kao i osoblju u kuhinji, koristimo priliku da im se od srca zahvalimo. Jako bitno istaci da kompletno osoblje radi bez nadoknade, a pored toga vecina plati i ulaznicu. Tesko za povjerovati ali je tako.

Primili smo cestitke i pozdrave od HO Mladost iz Carakova koji su izrazili svoje zadovoljstvo i pohvalili nas rad i zalaganje. Takode im uzvracamo sa lijepim zeljama i ovim putem porucujemo da se nasa saradnja nastavlja sa ciljem za bolju buducnost nasih u domovini.

Nadam se da nismo koga izostavili, neka nam se jave i oproste. Hvala svima.

Pozivamo Vas na koncert 14.11.2015, ovog puta u  Ulm-u, gdje Vas očekuje Enes Begovic i nas ogranak HB 2010 u Njemačkoj.

Donacije na noc koncerta:
Kljajic Samir 100 EUR
Mehic Mirsada 50 EURA
Music Emira clanarina 60 EUR

Srdačno vas pozdravlja i selami team „HUMANO BRDO 2010“

Kraj izvjestaja :)
 

ZA UVECANJE KLIKNITE FOTOGRAFIJU!

 

 


 
 

mod racun