Humani Vodenčarevići su često uz nas


Humano Brdo 2010 broji znatan broj članova. Mnogi od njih su vrijedni i darežljivi.

S vremena na vrijeme organizacija pokušava da vas informiše o humanim ljudima koji nas inspirišu svojim zalaganjem a nadamo se da će inspirisati i sve vas.

Ovoga puta želimo istaći familiju Vodenčarević Vanesa i Samir iz Austrije. Samir je iz Bijeljine a Vanesine korijene iz Bosne nismo uspjeli pronaći, mada smo pokušali da to otkrijemo i na FB.

Ovi mladi ljudi imaju jedno dijete i stalni su učesnici u našim mnogobrojnim akcijama. Do sada su uplatili 400 eura za ovu godinu. Dostavljamo vam samo par citata o ovoj familiji zabilježenih od naših koordinatora i osoba zaduženih za finansije:

-  Koordinatori na terenu su danas uručili Horozović Hidajetu iz Zecova donaciju u visini 50 eura od familije Vodenčarević Samir i Vanesa.

- Za porodicu Šaban iz Ćele imamo novčanu donaciju od 50 eura. Donator Ing. Samir i  Vanesa Vodenčarević su izrazili želju da im se novac da u ruke.

- Ova porodica je jedna od vrijednih donatora HB. Nema akcije a da ne pomognu, baš su aktivni.

 Navedene donacije su uručene upravo tako kako su Vodenčarevici željeli.  Hvala familiji Vodenčarević i hvala svima vama koji ste uz Humano Brdo jer bez vas nebi bilo moguće pomoći naše povratnike u domovini.

 Kako organizacija obično kaže "Budite i vi dio Humanog Brda" jer ovdje u stvarnosti ima mjesta za sviju nas a mnogi nas trebaju.

Ne zaboravite da je akcija "pomozimo skolarce" jos uvijek u toku.

Vas Radni tim HB 2010

 


 
 

mod racun
 
Â